Opleveringsschoonmaak Amsterdam

Huis schoonmaken

Huis schoonmaken | Eenmalige schoonmaak huis | schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

De Schoonmaak

Voor particulieren voert De Schoonmaak alleen de eenmalige schoonmaak uit, zoals na een verbouwing of bij een verhuizing.


Na een verbouwing.
Na een verbouwing is uw woning wel zo goed als nieuw, maar heeft u veel last van stof, verfresten, cement sluier, vieze ramen, bouwresten en afval. De Schoonmaak zorgt er voor dat na een kleine en ook bij een grote verbouwing dit allemaal verdwijnt. De Schoonmaak levert het stralend schoon op, zodat u uw verbouwde woning direct kunt betrekken.


Na een verhuizing.
Bij een verhuizing komt er veel kijken, heeft u veel te regelen en blijkt het altijd meer werk te zijn dan gedacht. Natuurlijk wilt u zich dan niet ook nog bezig houden met het huis schoonmaken. De Schoonmaak neemt u het werk uit handen en maakt zowel uw oude als nieuwe huis

van boven tot onder schoon. Zodat u het oude huis netjes achterlaat en met een gerust hart het nieuwe huis direct kunt betrekken.


Hoe werken wij?
Bij een geplande verbouwing, renovatie of verhuizing komt De Schoonmaak eerst geheel vrijblijvend bij u langs voor een indicatie van de werkzaamheden. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een transparante offerte toegestuurd. We komen op de afgesproken dag met een team van minimaal twee ervaren medewerkers om het huis in een dag schoon op te leveren.

Wat zeggen anderen over ons

Enorm bedankt voor de eindschoonmaak van onze woning na onze verhuizing.
Niets werd door jullie over het hoofd gezien, alles werd weer schoon en blinkend! Jullie hebben én de kennis van schoonmaken, én de juiste machines én ook de motivatie. Het was fijn om deze klus aan jullie over te laten en een heerlijk schoon huis aan de kopers over te dragen. Nogmaals dank!

Deco Vastgoed Beheer

Chantal Dercks

Beste Martin, Ik wil je laten weten dat ik dik tevreden ben over jouw werkzaamheden van vandaag. Het huis is schoon en alles is dik in orde. Mijn ouders kunnen er donderdag zo in trekken. Heel erg bedankt voor de schoonmaak.

MXI Partners

Ingrid Slagboom

Vanwege een lastige situatie kwam ik in contact met De Schoonmaak. Ze hebben met professionaliteit en integriteit een zeer grondige schoonmaak uitgevoerd. Ook de afvoer van afval was erg goed geregeld. De communicatie was helder, empathisch, en transparant. Ik ben ze erg dankbaar.
Scheerder BV

Guus Klaas

Enkele van onze partners

Wat kost het inhuren van een schoonmaker voor je huis?

Als je overweegt een schoonmaakbedrijf in te huren voor een (eenmalige) schoonmaak van je huis, variëren de kosten gemiddeld tussen €16 en €30 per uur. Deze prijs wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder het type ruimte dat schoongemaakt moet worden—zoals een woning of kantoor—en de frequentie van de schoonmaakdiensten. Daarnaast speelt het aantal sanitaire voorzieningen een rol; meer sanitair betekent vaak een hogere prijs.


Door het schoonmaakbedrijf duidelijk te informeren over wat er precies schoongemaakt moet worden, waaronder ook extra taken zoals het zemen van ramen of het soppen van keukenkastjes, kun je de meest precieze prijsinschatting krijgen. Dit zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een schone ruimte die aan jouw eisen voldoet.

Tips voor het schoonmaken van specifieke ruimtes in huis


In dit gedeelte geven we enkele van de belangrijkste tips voor het schoonmaken van belangrijke ruimtes in huis, waaronder de keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamers.


Keuken

De keuken is een plek waar veel vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Om deze ruimte grondig te reinigen, zouden wij u adviseren om in ieder geval de volgende stappen te volgen:

 1. Afwassen of de vaatwasser vullen en aanzetten
 2. Schoonmaken van het aanrecht en de kookplaat met een sopje en microvezeldoekje
 3. De oven en magnetron van binnen en buiten reinigen
 4. De koelkast en vriezer (indien nodig) ontdooien en schoonmaken
 5. De vloeren stofzuigen en dweilen

Badkamer

In de badkamer is het belangrijk om aandacht te besteden aan de volgende punten:

 1. Het toilet goed schoonmaken, zowel de binnenkant als de buitenkant, met een toiletborstel en reinigingsmiddel
 2. De douche en het bad grondig reinigen, inclusief de tegels en voegen
 3. De wastafel en spiegel afnemen met een vochtige doek en reinigingsmiddel
 4. De vloer stofzuigen en dweilen, let hierbij op de hoeken en randen van de vloer

Woon- en slaapkamers

 1. Regelmatig stoffen met een stoffer of een vochtige doek, inclusief meubilair, raamkozijnen en kasten
 2. Ruim rondslingerende spullen op en organiseer de kamers
 3. Bed opmaken, zorg ervoor dat het matras op elke hoek wordt opgetild bij het instoppen van de lakens
 4. De vloer stofzuigen, let hierbij ook op plekken onder en achter het meubilair
 5. Indien nodig, de ramen lappen voor een helder zicht naar buiten