Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak Den Dolder

Schoonmaakbedrijf Den Dolder

De Schoonmaak|Het schoonmaakbedrijf van Den Dolder

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

De Schoonmaak
is actief in Den Dolder en verzorgt regulier schoonmaakonderhoud voor elke organisatie, groot of klein. Met ruim 30 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf Den Dolder, de juiste expertise en specialisme staan wij garant voor uitmuntend schoonmaakwerk. In de loop der jaren hebben we een grote en diverse klantenkring opgebouwd van kantoren, advocatenbureaus, appartementengebouwen, feestzalen, scholen tot grote en kleine bedrijven. Ieder met zijn eigen wensen waar schoonmaakbedrijf Den Dolder professioneel in kan voorzien


Uw wensen
Ieder bedrijf heeft zijn eigen behoefte. Wilt u uw kantoor schoon op dagelijkse basis, één of meerdere keren in de week, na kantoortijd of juist tijdens? Schoonmaakbedrijf Den Dolder kan hierin voorzien. Met een gedegen werkprogramma, sluitende kwaliteitscontrole en een zorgvuldig bijgehouden digitaal logboek. Hiermee kunnen wij niet alleen uitstekende dienstverlening garanderen, maar ook open en duidelijke communicatie


Oplevering schoonmaak

Naast de reguliere schoonmaak in Amersfoort zijn wij gespecialiseerd in de oplevering schoonmaak.

Bij een verbouwing of een verhuizing komt er veel kijken én hoe prettig zou het dan zijn als het schoonmaken na verbouwing of het schoonmaken na verhuizing volledig uit handen wordt genomen?
U houdt zich bezig met de verbouwing en/of verhuizing en schoonmaakbedrijf Den Dolder zorgt ervoor dat uw nieuwe, uw verbouwde, úw huis zo schoon is dat u er direct in kan.


Afspraak
Met al deze ingrediënten verzekeren wij u van een goede, betrouwbare en met name schone service.

En ook de bijkomende zorg die daarbij past.

30

Jaar ervaring

178

Stofzuigers

100%

Tevredenheid garantie

0

Spaanse moppen

Onze diensten

Schoonmaak onderhoud | De Schoonmaak

Schoonmaak

onderhoud

Ieder bedrijf heeft een eigen behoefte aan regelmaat in kantoor schoonmaak. Dagelijks, wekelijks, na kantoortijd of tijdens. De Schoonmaak kan hierin voorzien.
opleveringschoonmaak De Schoonmaak

Oplevering

schoonmaak

Een verhuizing of een verbouwing neemt veel tijd in beslag. De Schoonmaak kan u volledig ontzien zodat u daar geen omkijken naar heeft. De Schoonmaak doet de rest.
glazenwasser | De Schoonmaak

Glas- en gevel

reiniging

De schoonmaak van uw kantoor is belangrijk maar ook de buitenkant is van groot belang. Uw kantoorpand is uw visitekaartje. Ook hierin is De Schoonmaak gespecialiseerd.
vloeronderhoud | De Schoonmaak

Vloer

onderhoud

Hout,

linoleum, tapijt, betonvloer, gietvloer, allemaal hebben ze hun eigen periodieke onderhoud nodig én De Schoonmaak kan dit leveren.

"

De Schoonmaak is een dynamisch schoonmaakbedrijf die geweldige schoonmaak prestaties aflevert. Alles wordt snel en vakkundig schoongemaakt door betrouwbare mensen. Echt een aanrader!

Hebben we uw interesse gewekt?

Laat dan een bericht voor ons achter, 

Dan speken we elkaar snel!

Waar zijn wij nog meer werkzaam

Utrecht

Amsterdam

Blaricum