Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken

Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak uit Amersfoort

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

De Schoonmaak

is actief in heel Midden-Nederland en verzorgt regulier schoonmaakonderhoud voor elke organisatie, groot of klein. Met ruim 30 jaar ervaring in kantoren schoonmaken, expertise en specialisme staan wij garant voor uitmuntend schoonmaakwerk. In de loop der jaren hebben we een grote en diverse klantenkring opgebouwd van kantoren, advocatenbureaus, appartementengebouwen, feestzalen, scholen tot grote en kleine bedrijven. Ieder met zijn eigen wensen, waar De Schoonmaak professioneel in een behoefte heeft voorzien.


Uw wensen
Ieder bedrijf heeft zijn eigen behoefte. Schoonmaak dagelijks, één of meerdere keren in de week. Hierin kan de Schoonmaak voorzien. Met een gedegen werkprogramma, sluitende kwaliteitscontrole en een zorgvuldig bijgehouden digitaal logboek. Hiermee kunnen wij niet alleen uitstekende dienstverlening garanderen maar ook open en duidelijke communicatie.


Afspraak
Met al deze ingrediënten verzekeren wij u van een goede, betrouwbare en met name schone service. En ook de bijkomende zorg die daarbij past.

Wat zeggen anderen over ons

De Schoonmaak zorgt dat ons Theater 'De Veerensmederij' in Amersfoort, het huis van Holland Opera, er altijd representatief uitziet. Onregelmatige tijden is voor de Schoonmaak geen probleem, goede communicatie en gezellig in de omgang!Holland Opera | Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak Amersfoort

Holland Opera

Martin en Fleur zijn twee gedreven personen met goed oog voor detail en klantvriendelijkheid. Het pand is schoon en het contact is prettig.

MXI Partners
M&I/Partners

Op De Schoonmaak kan je bouwen. We maken bij van Zanten al jaren gebruik van hun services. Niet alleen in het schoonmaken van het pand, maar ook voor het herstellen van houten vloeren. Het is niet alleen De Schoonmaak, maar ook een partner om mee samen te werken. Dik VMK!

Kafe van Zanten | Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak Amersfoort

Kafe van Zanten

Enkele van onze partners

Verathon Medical Europe

Verathon Medical

Bzzzonder Kindercentrum

Bzzzonder

Kafe van Zanten

Kafe van Zanten