Gevelreiniging De Schoonmaak

Glasbewassing en gevelreiniging

Ook de zorg voor de buitenzijde van uw pand is bij De Schoonmaak in goede handen.

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

Bij De Schoonmaak kunt u niet alleen terecht voor de professionele schoonmaak en reiniging van uw binnenruimte. 

Ook de zorg voor de buitenzijde van uw pand is bij De Schoonmaak in goede handen. De Schoonmaak verzorgt uw glas- en gevelreiniging. 


Van glasbewassing tot gevelreiniging en het verwijderen van graffiti. Al onze medewerkers beschikken over de juiste diploma's en certificaten en beheersen hun vak tot in de puntjes. De uitstraling van uw pand is per slot van rekening uw visitekaartje.


Wij kunnen u ontzorgen met:
Glasbewassing

Telescopische glasbewassing

Gevelreiniging

Graffiti verwijderen


Wat zeggen anderen over ons

Ik heb al 2x gebruik gemaakt van de diensten van De schoonmaak en ben super tevreden. Fijne en duidelijke communicatie en afspraak is afspraak. Maar nog veel belangrijker ze maken super schoon. 1x hebben ze ons nieuwbouw huis onder handen genomen en 1x ons huis intensief schoon gemaakt. Beide keren was ons huis tip top in orde. Veel schoner dat ik het zelf kan schoonmaken.  Ik kan de diensten van de schoonmaak iedereen aanraden!Deco Vastgoed Beheer

Bianca Roelandschap

Wat een top team! Martin is uiterst vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Hij denkt met je mee en komt met goede oplossingen.
We hebben ons huis na een grote (stoffige) verbouwing door Martin laten schoonmaken en dat was zeer de moeite waard! Het werk was snel gedaan, tot in de details verzorgd, geen restje vuil meer te bekennen. We konden hierna direct verhuizen en de prijs was ook erg aantrekkelijk, zeker de moeite waard!MXI Partners

Carlijn van Vliet

Na vier weken klussen is ons prachtige appartement door DE SCHOONMAAK schoongemaakt. Tijdens het intake-gesprek werd gezegd dat de lat in dit bedrijf heel hoog ligt. Dat klopt! Alles is namelijk brandschoon geworden! Na afloop werd mij gevraagd om alles nog even na te lopen.Toen bleek dat mijn lat uiteindelijk nog net iets hoger lag, werden zonder mopperen ook de dingen die ik nog aanwees brandschoon gemaakt.Een echte aanrader! Vriendelijke, beleefde eigenaren die goed met je meedenken! Van harrrte aanbevolen!

Scheerder BV

Hetty Jansen

Enkele van onze partners

Bouwbedrijf van den Hengel

van den Hengel

Una Volta

Una Volta

Onewelcome

Onewelcome