Over De Schoonmaak

Schoonmaken met passie!

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

De zorg voor de klant, de extra service en het vertrouwen.

Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak uit Amersfoort heeft 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. We hebben in al die jaren zoveel ervaring opgedaan dat we de juiste formule hebben om de klanten de beste service te kunnen bieden. En ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat De Schoonmaak aan alle behoeften van onze klant kan voldoen.


De Schoonmaak heeft zich gevestigd in Amersfoort en is actief in heel Midden-Nederland. We leveren niet alleen reguliere schoonmaak, maar ook specialistische reiniging, vloeronderhoud, dieptereiniging, glas- en gevelreiniging en de oplevering schoonmaak na een verhuizing en of na een verbouwing. Want schoonmaken is niet alleen schoonmaken. Er komt veel meer bij kijken: de zorg voor de klant, de extra service en het vertrouwen. Dat nemen wij als bedrijf heel serieus.

30

Jaar ervaring

178

Stofzuigers

100%

Tevredenheid garantie

0

Spaanse moppen

Ons team

Martin-Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Martin

Hoe je het wendt of keert, schoonmaken zit bij Martin in de genen. Van jongs af aan is hij actief in de schoonmaakbranche. Door zijn uitgebreide netwerk kan hij veel voor de klanten betekenen. Voor sommige schoonmakers is schoonmaken alleen schoonmaken. Voor Martin betekent het veel meer. De zorg, het vertrouwen, de last uit handen nemen, dat is zijn passie.

Fleur-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Fleur

Fleur staat onder de werknemers ook wel bekend als dé mama. Staat voor iedereen klaar. Met een luisterend oor, goed bedoeld advies of een groot stuk chocola.
En ondertussen kun je haar vinden op de werkvloer, aan de telefoon, achter de computer of bij de klanten op locatie.
Ilona | Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak Amersfoort

Ilona

Ilona verwent de klant echt tot op het bot. Wc blokjes bestellen, de theedoeken worden gewassen, alles wordt bijgevuld, pennen bakjes worden gesorteerd en ze brengt soms zelfs eten mee. De meerwaarde van Ilona is bij veel van ons klanten wel bekend.
Kantoor schoonmaken

Nezha

Deze moeder van 3 kinderen vindt het heerlijk om er af en toe even uit te zijn en lekker te poetsen. Al jaren is ze bij ons en we hopen dat ze nog jaren blijft. 
Kantoor schoonmaken

Salka

Soms heb je van die medewerkers daar heb je geen omkijken naar, nou dat is Salka. Die belt alleen wanneer ze nieuwe schoonmaakspullen nodig heeft en verder is ze er altijd en gaat ze gewoon door.
Michel-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Michel

Een man in ons midden en wel zo eentje die van aanpakken houdt. Het leukst vindt hij de oplevering schoonmaak, waarbij hij een pand van top tot teen mag schoonmaken in één dag.
Gerlanda-Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Gerlanda

Netjes, geordend, schoon en opgeruimd… dat is Gerlanda! Behalve schoonmaken, ruimt ze ook op en als ze dan toch bezig is sorteert ze het ook nog op kleur.
Diana-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Diana

Deze hardwerkende moeder draait echt nergens haar hand voor om. Ze staat altijd voor je klaar en weet overal een mouw aan te passen. Een echte topper.
Kantoor schoonmaken

Mohamed

In de vroege uurtjes én in de avonduren loopt onze Mohammed te poetsen zodat hij tussendoor zijn kinderen naar school kan brengen en halen plus ze naar hun favoriete sport kan begeleiden. De vrouw  van Mohammed is niet alleen de stok achter de deur, zij zorgt ook voor het thuisfront en komt hem regelmatig helpen om de punten op de i te zetten. Samen vormen zij een top team!
Kantoor schoonmaken

Aruna

Onze held in Zeist en wat voor held! Van het begin af aan was het ons duidelijk dat haar manier van kantoren schoonmaken echt de onze is. Het moet gewoon schoon! Met net dát beetje extra.
Kantoor schoonmaken

Millicent

Millicent vormt samen met haar zus Mavis ons team in Amsterdam.  Millicent heeft de kracht om de panden naar haar hand te zetten. En zorgt ervoor dat de klant volledig ontlast wordt. 
Kelvin | Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak Amersfoort

Kelvin

Naast zijn studie wil hij graag wat bij verdienen en dat doet ie dus ook in zijn vrije avonduren bij De Schoonmaak. Zo gaan studeren en werken goed samen. 
Kantoor schoonmaken

Rachida

Samen met haar man vormt ze een mooi team en 3 avonden in de week gaan ze samen op pad. Ze zijn heeeeeeeel oplettend en heeeeeeel precies in hun werk. Geen spinnenweb of vingerafdruk blijft onopgemerkt. Schoner dan schoon is hun motto. 
Arie-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Arie

Onze pensionata!! Arie was let op wàs met pensioen en dacht dit is het niet… ik wil weer werken, onder de mensen zijn, erop uit en thuis zitten kan ik hierna nog. Op zijn eigen tempo flikt ie het gewoon. Soms loopt ie iets langer, maar dat maakt hem niets uit én de klant ook niet. Ze zijn dolblij met hem en willen hem voor geen goud kwijt. 
Tamara-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Tamara

Onze nieuwste aanwinst en wat voor één. Soms tref je het gewoon met een medewerkster en boy oh boy hebben wij het even getroffen met haar. Ze werkt veel, ze werkt hard, pakt alles aan, stipt op tijd en netjes! 
Kantoor schoonmaken

Jordy

Van moeder op zoon… Jordy is de zoon van één van onze medewerksters en heeft afgelopen zomer voor het eerst bij de handen bij ons uit de handen gestoken en dat ging super! We kunnen nu al niet wachten tot de volgende zomervakantie.