Schoonmaakonderhoud

Schoonmaak

Schoonmaakonderhoud voor elke organisatie

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

Bij De Schoonmaak zijn we gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken van kantoren in en rondom Amersfoort. Wij begrijpen dat een schoon kantoor niet alleen een visitekaartje is voor je bedrijf, maar ook bijdraagt aan een gezonde en veilige werkomgeving voor jou en je medewerkers. Daarom zetten we ons elke dag in om jouw kantoor grondig en efficiënt schoon te maken.


Wij begrijpen dat je overdag druk bezig bent met het runnen van je bedrijf en dat schoonmaken daar niet altijd bij past. Daarom bieden wij onze schoonmaakdiensten ook aan in de avonduren. 

Onze professionele schoonmakers staan klaar om jouw kantoor grondig schoon te maken, zodat jij de volgende dag weer fris en hygiënisch aan de slag kunt, zonder tegen rommel aan te moeten kijken.


Bij De Schoonmaak geloven we in een persoonlijke aanpak en daarnaast in maatwerk. Daarom stemmen wij onze schoonmaakdiensten af op jouw specifieke wensen en die van je werknemers. Of je nu een groot of klein kantoor hebt, wij staan voor je klaar om de schoonmaak volledig uit handen te nemen en jouw kantoor weer te laten stralen.


Wil je meer weten over onze professionele kantoren schoonmaakdiensten in omgeving Amersfoort, Amsterdam en Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.


Wat zeggen anderen over ons

De Schoonmaak zorgt dat ons Theater 'De Veerensmederij' in Amersfoort, het huis van Holland Opera, er altijd representatief uitziet. Onregelmatige tijden is voor de Schoonmaak geen probleem, goede communicatie en gezellig in de omgang!Holland Opera | Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak Amersfoort

Holland Opera

Martin en Fleur zijn twee gedreven personen met goed oog voor detail en klantvriendelijkheid. Het pand is schoon en het contact is prettig.

MXI Partners
M&I/Partners

Op De Schoonmaak kan je bouwen. We maken bij van Zanten al jaren gebruik van hun services. Niet alleen in het schoonmaken van het pand, maar ook voor het herstellen van houten vloeren. Het is niet alleen De Schoonmaak, maar ook een partner om mee samen te werken. Dik VMK!

Kafe van Zanten | Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak Amersfoort

Kafe van Zanten

Enkele van onze partners

Verathon Medical Europe

Verathon Medical

Unbrick

Unbrick

Bzzzonder Kindercentrum

Bzzzonder

Kafe van Zanten

Kafe van Zanten