Vloeronderhoud De Schoonmaak

Vloeronderhoud

Alle vloeren hebben periodiek onderhoud nodig en allemaal op hun eigen manier.

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

De Schoonmaak

uit Amersfoort is gespecialiseerd in vloeronderhoud. Alle vloeren hebben periodiek onderhoud nodig en allemaal op hun eigen manier.


Linoleum vloeren

Naast het reguliere onderhoud heeft een linoleumvloer gemiddeld één keer per jaar periodiek vloeronderhoud nodig. Dit houdt in het schrobben en reinigen van de vloer en het voorzien van een nieuwe beschermlaag. De oude toplaag wordt verwijderd, waarna twee nieuwe waslagen, haaks op elkaar, worden aangebracht.


Vloerbedekking, kleden en meubels

Tapijt reinigen is niet alleen zinvol voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers. Steeds meer mensen zijn allergisch voor stof en huismijt. In tapijt kan veel stof achterblijven dat door gebruik, vooral rijden en schuiven met stoelen, kan worden verspreid. Hierdoor voelen medewerkers met een allergie zich niet prettig op hun werkplek. Daarom is het belangrijk om tijdig en regelmatig uw tapijt te laten reinigen.


De Schoonmaak maakt voor het tapijtreinigen gebruik van de sproei-extractie methode. Nadat eerst alles grondig met behulp van een borstelzuiger is gezogen, bewerken we eerst vlekken handmatig. Vervolgens wordt de gehele vloerbedekking met een reinigingsmiddel ingespoten. Met een sproei-extractie machine wordt met warm water onder druk al het vuil los gespoeld en direct weer opgezogen.


Houten vloeren

Ook houten vloeren en parket kunnen we bij De Schoonmaak weer netjes maken. Van reinigen en onderhouden tot schuren en behandelen met hardwaxolie. 


Wat zeggen anderen over ons

Op en top professionals die van mijn huis weer een thuis hebben gemaakt.
Deco Vastgoed Beheer

Annelies Camping

De Schoonmaak is een dynamisch schoonmaakbedrijf die geweldige schoonmaakprestaties aflevert. Alles wordt snel en vakkundig schoongemaakt door betrouwbare mensen. Echt een aanrader!

MXI Partners

Nicolette Morel

Nogmaals dank voor jullie werk afgelopen vrijdag. Jullie waren helemaal de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats!


Scheerder BV

Suzanne van Vliet

Enkele van onze partners

Voegen reinigen met stoom

Ook uw voegen weer schoon en hygienisch?

Neem vandaag nog contact met ons op.