Opleveringsschoonmaak Amsterdam

Oplevering schoonmaak

Schoonmaak na verbouwing en/of verhuizing

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines


De Schoonmaak

maakt ook schoon na een verbouwing en/of een verhuizing van zowel kantoorpand als woning.


Na een verbouwing.
Na een verbouwing is uw woning en/of kantoor wel zo goed als nieuw, maar heeft u veel last van stof, verfresten, cement sluier, vieze ramen, bouwresten en afval. De Schoonmaak zorgt er voor dat na een kleine en ook bij een grote verbouwing dit allemaal verdwijnt. De Schoonmaak levert het stralend schoon op, zodat u uw verbouwde woning of kantoorpand direct kunt betrekken.


Na een verhuizing.
Bij een verhuizing komt er veel kijken, heeft u veel te regelen en blijkt het altijd meer werk te zijn dan gedacht. Natuurlijk wilt u zich dan niet ook nog bezig houden met het schoonmaken. De Schoonmaak neemt u het werk uit handen en maakt zowel uw oude als nieuwe huis en/of kantoor van boven tot onder schoon. Zodat u het oude netjes achterlaat en met een gerust hart het nieuwe direct kunt betrekken.


Hoe werken wij?
Bij een geplande verbouwing, renovatie of verhuizing komt De Schoonmaak eerst geheel vrijblijvend bij u langs voor een indicatie van de werkzaamheden. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een transparante offerte toegestuurd. We komen op de afgesproken dag met een team van minimaal twee ervaren medewerkers om het pand/woning in een dag schoon op te leveren.

Wat zeggen anderen over ons

Enorm bedankt voor de eindschoonmaak van onze woning na onze verhuizing.
Niets werd door jullie over het hoofd gezien, alles werd weer schoon en blinkend! Jullie hebben én de kennis van schoonmaken, én de juiste machines én ook de motivatie. Het was fijn om deze klus aan jullie over te laten en een heerlijk schoon huis aan de kopers over te dragen. Nogmaals dank!

Deco Vastgoed Beheer

Chantal Dercks

Beste Martin, Ik wil je laten weten dat ik dik tevreden ben over jouw werkzaamheden van vandaag. Het huis is schoon en alles is dik in orde. Mijn ouders kunnen er donderdag zo in trekken. Heel erg bedankt voor de schoonmaak.

MXI Partners

Ingrid Slagboom

Vanwege een lastige situatie kwam ik in contact met De Schoonmaak. Ze hebben met professionaliteit en integriteit een zeer grondige schoonmaak uitgevoerd. Ook de afvoer van afval was erg goed geregeld. De communicatie was helder, empathisch, en transparant. Ik ben ze erg dankbaar.
Scheerder BV

Guus Klaas

Enkele van onze partners

Holland Opera

Holland Opera

Kreijne

Kreijne