Over De Schoonmaak

Schoonmaken met passie!

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

De zorg voor de klant, de extra service en het vertrouwen.

Bij De Schoonmaak zijn we trots op de diensten die wij leveren op het gebied van kantoren schoonmaken. Wanneer je voor ons kiest, kun je erop vertrouwen dat je kantoor sowieso brandschoon en hygiënisch is. Maar dat is niet het enige voordeel uit onze service.


Werkzaamheden

Onze schoonmaakwerkzaamheden zijn uitgebreid en worden op maat gemaakt voor jouw kantoor. Wij zorgen ervopor dat alle oppervlakken en ruimtes gereinigd worden, inclusief de keuken, het sanitair en ga zo maar door.

Daarnaast bieden wij extra diensten aan zoals vloeronderhoud, specialistische reiniging, glasbewassing én onze beroemde oplevering schoonmaak na verhuizing of verbouwing. 


100% tevredenheidsgarantie

Bij De Schoonmaak vinden we klanttevredenheid enorm belangrijk en gaan niet voor minder dan geheel tevreden klanten. Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent met onze service, zullen we er alles aan doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je wel een tevreden klant van ons wordt.


Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een beter milieu en daarom maken wij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en energiezuinige machines. Zo kunnen wij een schone werkomgeving creëren zonder het milieu onnodig te belasten.


Vaste medewerker

Om continuïteit, gemak en vertrouwen in onze schoonmaakservice te garanderen, krijgt elke klant een vaste medewerker van De Schoonmaak toegewezen. Zo weet je precies wie er verantwoordelijk is voor het schoonhouden van jouw kantoor en kun je gemakkelijk communiceren over jullie wensen en behoeften.

Wanneer je kiest voor De Schoonmaak, kies je voor een professionele en betrouwbare schoonmaakservice op maat.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou en je medewerkers kunnen helpen aan een schoon kantoor!

30

Jaar ervaring

178

Stofzuigers

100%

Tevredenheid garantie

0

Spaanse moppen

Ons team

Martin-Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Martin

Hoe je het wendt of keert, schoonmaken zit bij Martin in de genen. Van jongs af aan is hij actief in de schoonmaakbranche. Door zijn uitgebreide netwerk kan hij veel voor de klanten betekenen. Voor sommige schoonmakers is schoonmaken alleen schoonmaken. Voor Martin betekent het veel meer. De zorg, het vertrouwen, de last uit handen nemen, dat is zijn passie.

Fleur-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Fleur

Fleur staat onder de werknemers ook wel bekend als dé mama. Staat voor iedereen klaar. Met een luisterend oor, goed bedoeld advies of een groot stuk chocola.
En ondertussen kun je haar vinden op de werkvloer, aan de telefoon, achter de computer of bij de klanten op locatie.
Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak Amersfoort Lucky

Lucky

Lucky heet niet voor niets Lucky, hij is onze schot in de roos! Lucky heeft samen met zijn vrouw ook een afhaalrestaurant in Amersfoort en is de kok en master achter de meest heerlijke Indiase en Surinaamse gerechten. Als kok ben je gewend om je keuken super schoon en hygiënisch te houden en dat is nou net datgene wat Lucky zo goed maakt!

Kantoor schoonmaken

Nezha

Deze moeder van 3 kinderen vindt het heerlijk om er af en toe even uit te zijn en lekker te poetsen. Al jaren is ze bij ons en we hopen dat ze nog jaren blijft. 
Kantoor schoonmaken

Salka

Soms heb je van die medewerkers daar heb je geen omkijken naar, nou dat is Salka. Die belt alleen wanneer ze nieuwe schoonmaakspullen nodig heeft en verder is ze er altijd en gaat ze gewoon door.
Michel-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Michel

Een man in ons midden en wel zo eentje die van aanpakken houdt. Het leukst vindt hij de oplevering schoonmaak, waarbij hij een pand van top tot teen mag schoonmaken in één dag.
Kantoor schoonmaken

Albertha

Albertha komt uit Ghana en woont nu zo’n 5 jaar in Amsterdam samen met haar Spaanse man. Ze heeft veel ervaring in het schoonmaken zowel kantoren als huizen.

Diana-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Diana

Deze hardwerkende moeder draait echt nergens haar hand voor om. Ze staat altijd voor je klaar en weet overal een mouw aan te passen. Een echte topper.
Kantoor schoonmaken

Mohamed

In de vroege uurtjes én in de avonduren loopt onze Mohammed te poetsen zodat hij tussendoor zijn kinderen naar school kan brengen en halen plus ze naar hun favoriete sport kan begeleiden. De vrouw  van Mohammed is niet alleen de stok achter de deur, zij zorgt ook voor het thuisfront en komt hem regelmatig helpen om de punten op de i te zetten. Samen vormen zij een top team!
Kantoor schoonmaken

Aruna

Onze held in Zeist en wat voor held! Van het begin af aan was het ons duidelijk dat haar manier van kantoren schoonmaken echt de onze is. Het moet gewoon schoon! Met net dát beetje extra.
Kantoor schoonmaken

Millicent

Millicent vormt samen met Albertha en Linda ons team in Amsterdam.  Millicent heeft de kracht om de panden naar haar hand te zetten. En zorgt ervoor dat de klant volledig ontlast wordt. 
Nieuwe medewerker vacature schoonmaakwerk

Linda

Linda studeert medicijnen in Amsterdam en dit doet ze om na haar studie haar thuisfront in Ghana te kunnen helpen. Zij heeft een perfecte combinatie gevonden van studeren en s’avonds bijverdienen.

Kantoor schoonmaken

Rachida

Samen met haar man vormt ze een mooi team en 3 avonden in de week gaan ze samen op pad. Ze zijn heeeeeeeel oplettend en heeeeeeel precies in hun werk. Geen spinnenweb of vingerafdruk blijft onopgemerkt. Schoner dan schoon is hun motto. 
Arie-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Arie

Onze pensionata!! Arie was let op wàs met pensioen en dacht dit is het niet… ik wil weer werken, onder de mensen zijn, erop uit en thuis zitten kan ik hierna nog. Op zijn eigen tempo flikt ie het gewoon. Soms loopt ie iets langer, maar dat maakt hem niets uit én de klant ook niet. Ze zijn dolblij met hem en willen hem voor geen goud kwijt. 
Tamara-schoonmaakbedrijf De Schoonmaak

Tamara

Onze nieuwste aanwinst en wat voor één. Soms tref je het gewoon met een medewerkster en boy oh boy hebben wij het even getroffen met haar. Ze werkt veel, ze werkt hard, pakt alles aan, stipt op tijd en netjes! 
Kantoor schoonmaken

Jordy

Van moeder op zoon… Jordy is de zoon van één van onze medewerksters en heeft afgelopen zomer voor het eerst bij de handen bij ons uit de handen gestoken en dat ging super! We kunnen nu al niet wachten tot de volgende zomervakantie.