Schoonmaakbedrijf Amsterdam | De Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

De Schoonmaak | Het schoonmaakbedrijf van Amsterdam

Vertrouwen De Schoonmaak

Vaste medewerker

Altijd een vast gezicht bij u op kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Niet 100% tevreden dan geen factuur.

Duurzaamheid De Schoonmaak

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten en energiezuinige machines

De Schoonmaak
is ook actief in Amsterdam en verzorgt naast de reguliere schoonmaak ook oplevering schoonmaak voor zowel particulieren als bedrijven. De Schoonmaak is niet zo maar een schoonmaakbedrijf naast de ruim 30 jaar ervaring beschikt ons schoonmaakbedrijf Amsterdam ook over de juiste expertise, werken we met alleen maar leuke maar vooral betrouwbare en professionele medewerkers. In de loop der jaren hebben we mede hierdoor een grote en diverse klantenkring opgebouwd met ieder zijn of haar eigen wensen waar De Schoonmaak te Amsterdam professioneel in kan voorzien.


Uw wensen
Wilt u uw kantoor schoon op dagelijkse basis, één of meerdere keren in de week, na kantoortijd of juist tijdens? Schoonmaakbedrijf Amsterdam kan hierin voorzien. Met een gedegen werkprogramma, sluitende kwaliteitscontrole en een zorgvuldig bijgehouden digitaal logboek. Hiermee kunnen wij niet alleen uitstekende dienstverlening garanderen, maar ook open en duidelijke communicatie


Oplevering schoonmaak

Naast de reguliere schoonmaak in Amsterdam is De Schoonmaak gespecialiseerd in de oplevering schoonmaak.

Bij een verbouwing of een verhuizing komt er niet alleen veel bij kijken, er komt ook veel stof, cementsluier, vuil en zand bij kijken én hoe fijn zou het dan zijn als het schoonmaken  volledig uit handen wordt genomen?
U houdt zich bezig met de verbouwing en/of verhuizing en schoonmaakbedrijf Amsterdam zorgt ervoor dat uw nieuwe, uw verbouwde, úw huis zo schoon is dat u er direct in kan.


Afspraak
Met al deze ingrediënten verzekeren wij u van een goede, betrouwbare en met name schone service.

En ook de bijkomende zorg die daarbij past.

30

Jaar ervaring

178

Stofzuigers

100%

Tevredenheid garantie

0

Spaanse moppen

Onze diensten

Schoonmaak onderhoud | De Schoonmaak

Schoonmaak

onderhoud

Ieder bedrijf heeft een eigen behoefte aan regelmaat in kantoor schoonmaak. Dagelijks, wekelijks, na kantoortijd of tijdens. De Schoonmaak kan hierin voorzien.
opleveringschoonmaak De Schoonmaak

Oplevering

schoonmaak

Een verhuizing of een verbouwing neemt veel tijd in beslag. De Schoonmaak kan u volledig ontzien zodat u daar geen omkijken naar heeft. De Schoonmaak doet de rest.
glazenwasser | De Schoonmaak

Glas- en gevel

reiniging

De schoonmaak van uw kantoor is belangrijk maar ook de buitenkant is van groot belang. Uw kantoorpand is uw visitekaartje. Ook hierin is De Schoonmaak gespecialiseerd.
vloeronderhoud | De Schoonmaak

Vloer

onderhoud

Hout,

linoleum, tapijt, betonvloer, gietvloer, allemaal hebben ze hun eigen periodieke onderhoud nodig én De Schoonmaak kan dit leveren.

"

De Schoonmaak is een dynamisch schoonmaakbedrijf die geweldige schoonmaak prestaties aflevert. Alles wordt snel en vakkundig schoongemaakt door betrouwbare mensen. Echt een aanrader!

Hebben we uw interesse gewekt?

Laat dan een bericht voor ons achter, 

Dan speken we elkaar snel!

Waar zijn wij nog meer werkzaam

Amstelveen