schoonmaakbedrijf-amersfoort-de-schoonmaak-badkamer

Deze trucs veranderen de manier waarop je de badkamer schoonmaakt voor altijd

Je badkamer schoonmaken kan veel beter

Gooi al je chemische schoonmaakmiddelen de deur uit. Vanaf nu maak je niet meer schoon met chemicaliën. Met natuurlijke producten werkt het allemaal net zo goed en dat is veiliger voor je spullen, jezelf en de natuur. Het is toch zonde om het de natuur het zo moeilijk te maken als dit helemaal nergens voor nodig is? Voortaan maak jij je badkamer op een geheel nieuwe manier schoon. 

Dit werkt als een trein!

Vieze spiegels

Als je vieze spiegels schoon wilt maken laat je drie theezakjes met zwarte thee een uur weken. Giet de thee vervolgens in een sprayflacon en spuit het op je spiegels. Veeg het nu schoon krantenpapier. Je zult zien dat je spiegels perfect en streeploos schoon worden en dat allemaal zonder chemische schoonmaakmiddelen!

Zeep en vuil

Heb je van die viezige randen in je douche of bad? Geen nood! Doe wat azijn en afwasmiddel op een spons en wrijf dat op de vlekken. Je zult zien dat je het zo weg hebt, zonder enige moeite. Kom je er niet zo goed bij met je spons? Je kunt ook altijd een oude tandenborstel gebruiken om de moeilijk begaanbare plekken te reinigen.

Watervlekken

Watervlekken komen vaak voor op kranen en douchekoppen. Dit ziet er niet mooi en schoon uit en gelukkig zijn ze heel simpel te verwijderen. Snijd een citroen door de helft en wrijf die over de kraan of douchekop. Je schrobt de vlekken zo weg. Mocht dit nou niet het geval zijn, leg dan een doekje over de kraan en giet er azijn overheen. Laat het 30 minuten intrekken en je wrijft de vlekken nu zo weg. Moeilijk begaanbare plekken kun je wederom reinigen met een oude tandenborstel.

Reactie plaatsen